Mijn training

Mijn training

Op dit moment train ik bij Monique Peutz, zij heeft jarenlange ervaring in trainen van cominaties op alle niveaus. Eerder leste ik met heel veel plezier bij Marieke van der Putten van RS2dressage  en Alex van Silfhout.

Ik kom altijd met veel plezier en voorzien van het nodige huiswerk, terug van een training. De manier van rijden spreekt mij zeer aan en heeft me al snel verder gebracht. Ik probeer deze ervaringen door te geven aan mijn lesklanten, en dat gaat heel behoorlijk. Via het Rabobank talentenplan de mogelijkheid gekregen lessen te volgen bij Adelinde Cornelissen, en sponsor Cavalor liet me trainen bij Anky van Grunsven. Ook daar heb ik het nodige van opgestoken en goede en plezierige ervaringen opgedaan. Zo kom ik wel vaker bij andere trainers of op clinics. Het is altijd goed eens in een andere keuken te kijken. Ik ben er echter ook van overtuigd dat het vasthouden aan een systeem en vooral je eigen lijn blijven volgen, op termijn rendeert.

Van Andre Noordman van stal Equus die voor mij de paarden zadelmak maakt en mijn paarden met gedragsproblemen of probleempjes behandeld, heb ik bovendien geleerd: "met het beste van je aard, haal je het beste uit je paard" .